Kristen Stewartin uusi tyyli – leikkasi hiuksensa pois

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvasarjan kuvauksissa näyttelijä Kristen Stewart rakastui vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsoniin. Pattinsonista erottuaan Stewart on seurustellut lähinnä naisten kanssa ja muuttanut myös tyyliään vähitellen tyttömäisestä pukeutumisesta rennon androgyyniin suuntaan.

26-vuotias Kristen Stewart on jo jonkin aikaa ihastuttanut lyhyessä ja huolettomassa hiustyylissä, mutta nyt nainen päätti muuttaa sen kertaheitolla. Stewart esitteli ensimmäistä kertaa uutta näyttävää hiustyyliään Los Angelesissa The Personal Shopper -elokuvan ensi-illassa.

Stewart asteli itsevarmasti mustassa asussa The Carondelet Housen punaiselle matolle kuvattavaksi. Nainen oli värjännyt hiuksensa platinanvaaleiksi ja leikannut ne hyvin lyhyeen mittaan. Uusi kauttaaltaan noin senttimetrin mittainen hiusten pituus sopi kaunottarelle upeasti ja korosti naisen vahvoja kasvojen piirteitä entisestään.

Splash
Splash
Splash