Tinder-sovelluksesta paljastui salainen osio – käyttäjäksi vain kutsulla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinder-deittisovelluksesta on tullut iso hitti kansainvälisesti sinkkujen keskuudessa heti kun se lanseerattiin. Nyt Tinder-sovelluksen sisälle on tehty uusi salainen sovellus, jota vain kutsutut pääsevät käyttämään.

Techrunch-sivusto kertoo uudesta Tinderin sisälle tehdystä Tinder Select -ominaisuudesta, jota pääsee käyttämään vain Tinderin valitsemat ihmiset. Sovellukseen valitut ihmiset ovat Tinderin kerma eli he ovat jollakin tavalla vaikutusvaltaisia, tunnettuja, rikkaita ja tietenkin kauniita ja komeita ihmisiä.

Tinder Selectissä toimitusjohtajat, huippumallit ja julkkikset pääsevät selaamaan ja valikoimaan toisiaan. He pystyvät Select-osion lisäksi käyttämään kuitenkin myös tavallistakin versiota, jossa näkyy kaikki käyttäjät. Select-osion käyttäjäksi kutsutut henkilöt voivat myös ehdottaa tuttujaan kutsutuiksi, mutta viime kädessä kuitenkin TInderin ylläpito hyväksyy kutsut ja moderoi sitä ketkä Select-ominaisuutta pääsevät käyttämään.