Tyttö nautti aurinkoisesta päivästä – kunnes oma varjo pilasi kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienille lapsille moni asia on uutta ja jännittävää. Uudet asiat voivat saada pikkuiset joko ihastelemaan tai säikähtämään, minkä vuoksi pienet pelottavat asiat ovatkin monien lasten arkipäivää. Nyt videolle on saatu tallennettua tilanne, jossa pikkutyttö huomaa häntä seuraavan varjon.

Äiti on kuvannut videolle suloisia kaksostyttöjään, jotka juoksentelevat ulkona vaaleanpunaiset asut yllään. Aurinko paistaa ja kaikki on taaperoilla vallan mainiosti kunnes toinen heistä huomaa, että maassa oleva musta hahmo seuraa häntä.

Aluksi pikkutyttö tuntuu ihmettelevän omaa varjoaan, mutta vähitellen ihmetys kuitenkin muuttuu peloksi kun tyttö huomaa, että hän ei pääse varjoa pakoon. Takana seuraava äiti onneksi pelastaa tytön nopeasti pikkuisen omalta pelottavalta varjolta ja nostaa itkevän tytön syliinsä.