Hugh Jackman päästi pedon irti äänityskopissa – nauhoitti ääniä Logan-elokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Hugh Jackman nähdään Wolverinen roolissa viimeistä kertaa taannoin ensi-iltansa saaneessa Logan-elokuvassa. Kyseessä on selkeästi aikuiseen makuun tehty supersankaritarina, täynnä sekä brutaaleja taistelukohtauksia että harvemmin lajityypin elokuvissa nähdyllä tavalla koskettavaa draamaa.

Jackmanin Facebookissa jakamalla videolla kurkistetaan Loganin kulissien taakse. Videolla näyttelijä dubbaa jälikäteen kohtausta, jossa Wolverine taistelee vihollisia vastaan metsässä. Äänet koostuvat siis pääasiassa murahduksista ja huudahduksista.

Australialainen näyttelijä eläytyy hahmoon ja kohtaukseen hurjalla tavalla vielä äänityskopissakin, varsinaisten kuvausten jo päätyttyä. Ei siis ihme, että mies ehti näytellä Marvel-sarjakuvista tuttua hahmoa valkokankaalla antaumuksella peräti 17 vuoden ajan.