Suomalaisyhtye ongelmissa Ranskassa – keikkabussi hajosi kesken matkan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Battle Beast -yhtye joutui taannoin merkilliseen tilanteeseen haettuaan tavaramerkkiä nimelleen ja logolleen. Pian virvoitusjuomajätti Monster Energy Company ilmoitti vastustavansa tavaramerkin rekisteröintiä, mutta suomalaisyhtye voitti nimikiistan. Parhaillaan Battle Beast on Ranskassa, jossa sitä kohtasi huono tuuri.

Yhtye ilmoitti hetki sitten Facebookissa joutuneensa keskeyttämään matkanteon jossain päin Etelä-Ranskaa, koska yhtyeen käytössä olevasta keikkabussista hajosi yllättäen voimansiirto. Bussilla ei voida ajaa metriäkään ennen kuin vika on saatu korjattua.

Tämän illan konsertti Puget-Sur-Argentin Le Ratsissa jouduttiin ainakin jo nyt perumaan. Huomenna perjantaina yhtyeen on määrä esiintyä Espanjan Barcelonassa Bikini-klubilla. Keikkabussin hajoaminen voi vaikuttaa yhtyeen tuleviin keikkoihin, mutta vielä ei tiedetä varmuudella kuinka paljon. Yhtyeellä ei ole tällä hetkellä kiertueellaan muita kulkuvälineitä.