Ex-teinitähti saapui uhkeana bileisiin – asuvalinta käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian on tehnyt uraa näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötä ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina on keskittynyt enemmän muihin asioihin kuin musiikkiuraansa, sillä hän on nykyisin pääasiassa perheenäiti.

Eilen Christina kuvattiin saapumassa The Nice Guy -ravintolassa järjestettyihin juhliin tummanvihreässä iltapuvussa. Milian osoitti jälleen kerran olevansa yhä edelleen näyttävä kaunotar, vaikka musiikkiura ei olekaan enää vuosiin ollut kovin hyvissä voimissa.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 35-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash