Fanin upea Harry Potter -tatuointi hämmästyttää – työn alla jo viikkojen ajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -aiheiset tatuoinnit eivät ole harvinaisia, mutta eräs nainen halusi iholleen tavanomaista yksityiskohtaisemman kuvan. Heather Brownin upea Harry Potter -tatuointi on herättänyt runsaasti ihastusta verkossa.

Heatherin koko käden kokoiseksi suunnitellussa tatuoinnissa nähdään muun muassa Harry Potter itse, Voldermort, Hedwig-pöllö ja Tylypahka. Tatuointitaiteilija Ben Ochoan työ on toteutettu realistisella tyylillä.

Naisen Harry Potter -tatuoinnin työstäminen aloitettiin jo kymmeniä viikkoja sitten. Se ei kuitenkaan ole vielä valmis, vaan edelleen työn alla. Heather on esitellyt näyttävän tatuointinsa edistymistä Instagram-tilillään jakamissaan kuvissa.

 

Artist @ben_ochoa

Publié par Inkjecta sur dimanche 5 mars 2017

The latest work I've had done on my Harry Potter piece. Great work done by Ben Ochoa. @ben_ochoa

A post shared by Heather Ward (@browniekeeper) on