Panimo suunnittelee oluthotellia – oluthanat joka huoneessa!

Matkailu Ruoka · Tim Isokivi

Skotlantilainen Brewdog-panimo on tullut tutuksi suomessakin suosituista käsityöläisoluistaan, kuten Punk IPAsta. Nyt yhtiö on suunnittelemassa oluen ystäville suunnatun hotellin avaamista.

Doghouse-hotelli olisi tarkoitus avata Brewdogin Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevan panimon yhteyteen. Hotellin huoneista löytyisi muun muassa ikiomat oluthanat ja kylmää juomaa täynnä olevilla jääkaapeilla varustellut suihkutilat. Grub Street -sivuston mukaan luksussviitissä tulee olemaan jopa olutporeamme.

Brewdog haki hotellihankkeelleen rahoitusta IndieGogo-varainkeruusivustolla. Ilmeisesti oluthotellissa yöpymisestä kiinnostuneita löytyy runsain määrin, sillä tavoitteena ollut summa ylittyi nopeasti. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, oluthotelli avaa ovensa Ohion Columbusissa loppuvuodesta 2018.