Panimo suunnittelee oluthotellia – oluthanat joka huoneessa!

Matkailu Ruoka · Tim Isokivi

Skotlantilainen Brewdog-panimo on tullut tutuksi suomessakin suosituista käsityöläisoluistaan, kuten Punk IPAsta. Nyt yhtiö on suunnittelemassa oluen ystäville suunnatun hotellin avaamista.

Doghouse-hotelli olisi tarkoitus avata Brewdogin Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevan panimon yhteyteen. Hotellin huoneista löytyisi muun muassa ikiomat oluthanat ja kylmää juomaa täynnä olevilla jääkaapeilla varustellut suihkutilat. Grub Street -sivuston mukaan luksussviitissä tulee olemaan jopa olutporeamme.

Brewdog haki hotellihankkeelleen rahoitusta IndieGogo-varainkeruusivustolla. Ilmeisesti oluthotellissa yöpymisestä kiinnostuneita löytyy runsain määrin, sillä tavoitteena ollut summa ylittyi nopeasti. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, oluthotelli avaa ovensa Ohion Columbusissa loppuvuodesta 2018.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat