Vanhemmat tutkivat tyttäriensä puhelimia – Tinder-viestit yllättivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinder-deittisovellus ja monet muut sovellukset ovat mullistaneet viime aikoina sen miten ihmiset tapaavat uusia ihmisiä ja sopivat treffejä. Vanhemmille ihmisille sovellukset ovat täysin tuntemattomia, minkä vuoksi eräät vanhemmat ovatkin nyt mielellään tarttuneet tilaisuuteen ja tutkineet luvalla tyttäriensä puhelinta.

Tytärten äidit ja yksi isä pääsivät kameran edessä katsomaan millaisia viestejä tyttärille lähetetään Tinder-sovelluksen avulla. Äidit olivat jo heti aluksi ihmeissään siitä, että tuntemattomat ihmiset pystyvät ylipäätään ottamaan tyttäreen niin helposti yhteyttä ja aloittamaan keskustelun.

Tyttäret ovat arvatenkin melko häpeissään vanhempien lukiessa viestejä, jotka ovat useimmissa tapauksissa melko seksuaalisia, flirttailevia ja välillä jopa todella epäsoveliaitakin. Eniten vanhempia yllätti suorat ehdotukset tai kertomukset, joissa tuntemattomat kuvailivat hyvin elävästi kaiken mitä he haluaisivat heidän tyttärelleen tehdä.