Yksinhuoltajan kodissa kummittelee – kaupunki ei vuokraa uutta asuntoa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yorkissa asuva 21-vuotias yksinhuoltajaäiti on joutunut muuttamaan vanhempiensa luokse asunnossaan riehuvan kummituksen takia. Nainen kertoo, että ei ole aiemmin uskonut yliluonnollisiin asioihin tai paranormaaleihin ilmiöihin. Hänen kokemuksensa ovat kuitenkin muuttaneet käsityksen kokonaan.

Mirror-lehti kertoo Tacy Brucen ja hänen yksivuotiaan poikansa joutuneen kokemaan omituisia ilmiöitä kaupungin vuokra-asunnossa Englannissa. Asunnon tavaroita on liikuteltu ja naista on jopa raavittu selkään. Tacy Bruce kertoo, että hänen poikansa on aina hyvin levoton kotona ollessa, eikä hän käyttäydy samalla tavalla missään muualla.

Asunnossa on käynyt kolme kertaa manaaja, mutta sillä ei ole ollut vaikutusta talon hengen näyttäytymiseen. Valitettavasti kaupungin asuntovastaava ei voi antaa naiselle uutta vuokra-asuntoa tilalle, koska nykyisessä ei ole heidän normiensa mukaan mitään vikaa. Tacy on eri mieltä ja asuu vastoin tahtoaan väliaikaisesti vanhempiensa luona. Hän viihtyisi omassa kodissa, mikäli siellä ei olisi riehuvia räyhähenkiä.