Joanna Krupa seksiä tihkuvassa alusvaatekuvassa: ”Koska voin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt nainen julkaisi itsestään seksikkään selfie-kuvan.

37-vuotias Joanna Krupa on todella itsevarma nainen, ja hän julkaiseekin hyvin usein hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä ja hyvin paljastavia kuvia, jotka hän on ottanut itse peilin kautta itsestään. Suurin osa miesfaneista hukuttaa naisen kuvien kommenttikentät kehuilla, mutta osa naispuolisista kommentoijista ihmettelee alusvaatteissa otettuja kuvia.

Nyt Joanna Krupa laittoi kommentoijille luun kurkkuun kommentoimalla kuviaan yksinkertaisella kuvatekstillä, jossa hän kertoi julkaisevansa tällaisia kuvia itsestään sen vuoksi, että hän voi tehdä niin. Nainen kehottaa kuvatekstissä myös muitakin rakastamaan ja kunnioittamaan itseään.

Because I can ? ? . Love and respect yourself.

A post shared by Joanna Krupa (@joannakrupa) on