Koomikoiden hulvaton gaalahuijaus – saksalainen kokki ohjattiin esiintymislavalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-gaalassa nähtiin taannoin hyvin kiusallinen tilanne, kun palkinto parhaasta elokuvasta annettin ensin virheellisesti La La Land -elokuvalle vaikka voittaja olikin Moonlight. Nyt saksalaisessa Die Goldene Kamera -gaalassa luotiin toinen kiusallinen tilanne tarkoituksella.

Ryan Gosling ei päässyt itse Saksassa järjestettyyn palkintogaalaan paikalle, minkä vuoksi paikalliset koomikot Joko Winterscheidt ja Klaas Heufer-Umlauf päättivät Daily Mail -lehden mukaan toisella tavalla tuoda näyttelijän lavalle. Näyttelijän sijaan lavalle astelikin Goslingia esittävä imitaattori, mikä tuli tapahtuman järjestäjillekin yllätyksenä.

Koomikot olivat onnistuneet saamaan saksalaisen kokin gaalan takahuoneeseen Ryan Goslingina, jota esittäen mies asteli lavalle vastaanottamaan palkinnon. Paikalla olleet näyttelijät Nicole Kidman, Jane Fonda ja Colin Farrell tietenkin huomasivat heti, että mies ei ole oikeasti Gosling itse. Puheessaan mies kiitti koomikoita Jokoa ja Klaasia, jolloin tilanne viimeistään valkeni myös saksalaisyleisölle.