Cara Delevingne ryhtyi kirjailijaksi – esikoisromaani ulos lokakuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina ja näyttelijänä parhaiten tunnettu Cara Delevingne on ilmoittanut tekevänsä uuden aluevaltauksen. 24-vuotias brittitähti aikoo ryhtyä myös kirjailijaksi.

Delevingne ilmoitti Instagramissa kirjoittaneensa Mirror, Mirror -nimisen romaanin. Tähden mukaan kyseessä on kasvukertomus neljästä 16-vuotiaasta ystävyksestä, joiden elämä muuttuu yllättäen eräänä päivänä.

– Rakastan erittäin paljon näitä hahmoja ja sitä mitä he edustavat. Romaanin kirjoittaminen oli elämää muuttava ja syvältä koskettava kokemus, Delevingne kirjoitti.

Cara Delevingnen esikoiskirja ilmestyy tähden mukaan lokakuussa. Kaikesta päätellen tähdellä on edessään kiireinen vuosi, sillä hänet tullaan näkemään tänä vuonna myös elokuvissa Tulip Fever ja Valerian and the City of a Thousand Planets.

 

Another pinch me moment!! Announcing my first novel Mirror, Mirror, coming out this October! SO EXCITED !!! Mirror, Mirror is a twisty coming-of-age story about sixteen year old friends Red, Leo, Naima and Rose who are all trying to figure out who they are and navigate the minefield of school and relationships. Until it all changes one day… (que scary music ?) I love these characters so much, I love what they stand for, what this story represents. The process of putting this novel together has been life changing and something I hold really close to my heart!! I cannot wait to share with everyone! You can pre-order Mirror, Mirror now by clicking on the link in my bio… lets start one big virtual book club!!! Cause I want us to talk about this time in life, self discovery, friendship, pain, triumph!! Being a teenager!! The experiences that shape YOU! #MirrorMirror

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on