Lastensa keskeyttämä professori uudella videolla – koko perheen kera!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla maailmanlaajuiseksi nettihitiksi nousi BBC-kanavalla suorana lähetyksenä nähty haastattelu, jossa kaksi lasta ja vaimo ilmestyivät yllättäen kuviin ja keskeyttivät haastattelun. Haastateltava oli professori Robert Kelly, joka aasialaisesta vaimosta nousi myös somekohu.

Pikkupoikansa Marionin keskeyttämäksi tullut professori oli pahoillaan keskeytyksestä, mutta somekohun aiheutti sen sijaan oletus, että pojan pois hakenut aasialainen nainen olisi ollut lasten- tai taloudenhoitaja. Todellisuudessa nainen oli Robert Kellyn vaimo Jung-a. Nyt verkossa on julkaistu uusi video.

Tuoreella videolla nähdään professorin lisäksi myös hänen koko perheensä – ja vieläpä ihan tarkoituksellisesti. Haastattelussa Robert ja Jung-a kertovat pelästyneensä keskeytystä ja sen aiheuttamaa kohua, koska luulivat sen johtavan BBC:n haastattelupyyntöjen loppumiseen. Toisin kuitenkin kävi.