Kate Moss urastaan: ”Kaikki pyysivät minua aina riisumaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Moss löydettiin malliagentin veljen toimesta lentokentältä Mossin ollessa vasta 14-vuotias. Kun tyttö oli mennyt kotiin ja kertonut äidilleen, että mallitoimisto olisi hänestä kiinnostunut, äiti ei uskonut. Äidin mielestä Kate-tytär ei ollut kovinkaan valokuvauksellinen.

Kate Moss kertoi W-Magazine -lehdelle hänen uransa alkuajoista. Tällä hetkellä 43-vuotias vaikuttavan uran muotialalla tehnyt huippumalli on ehtinyt kokemaan kaikenlaista. Ensimmäinen iso kampanja oli Calvin Kleinin kanssa kuvatut mainoskuvat, jotka muuttivatkin naisen uran heti.

Kate Moss kertoi, että jo 14-vuotiaasta lähtien valokuvaajat ovat halunneet ottaa hänestä paljastavia kuvia. Moss ihmettelee edelleen miksi hänestä halutaan alastonkuvia, koska mallin itsensä mielestä hänellä ei ole hyvä vartalo, mutta hänen on pitänyt nyt uravalintansa myötä vain tottua siihen.