Mies vastasi Facebook-muistutukseen tylysti – ei olisi kannattanut

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan puhelimeen ladatut sovellukset lähettävät käyttäjälle viesteinä tai ilmoituksina tietoja siitä mitä heidän läheisensä ovat juuri julkaisseet. Jon Behrle -niminen mies oli saanut Facebookin lähettämän automaattisen viestin, jonka hänen olisi tullut ottaa hieman vakavammin.

Facebook oli muistuttanut Behrleä siitä, että tänään on hänen Facebook-ystävänsä April Orcuttin syntymäpäivä. Viestissä oli muistutettu häntä kirjoittamaan Orcuttin seinälle onnentoivotus tai vaihtoehtoisesti vastaamaan paluuviestinä automaattiseen tekstiviestiin, jolloin kirjoitettu teksti julkaistaan syntymäpäiväsankarin Facebook-seinällä.

Behrle ei ollut lukenut viestiä kunnolla vaan vastannut siihen heti: ”Älä lähetä minulle näitä viestejä koska minua ei kiinnosta v*ttujakaan”. Hän sai hyvin nopeasti huomata, että viesti oli mennyt suoraan Orcuttin Facebook-seinälle, minkä vuoksi nainen oli ollut arvatenkin hyvin ihmeissään vihaisesta viestistä. Tapaus oli kuitenkin ollut pojan mielestä niin surkuhupaisa, että hän oli päättänyt itse julkaista sen Twitterissä muille opetukseksi.