Palomiehet pelastivat kallionkielekkeelle pulaan jääneen koiran

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

San Franciscon Fort Funstonissa seurattiin taannoin todellista jännitysnäytelmää. Koira oli tippunut alas rantakalliolta ja tippunut kallionkielekkeelle. Eläin ei päässyt pois omin voimin.

Paikalle hälytettiin palokunta, joka ryhtyi toimiin pulaan joutuneen koiran pelastamiseksi. Yksi palomiehistä laskeutui kielekkeelle, puki peloissaan olleen eläimen suojavaljaisiin ja nosti sen ylös. Pelastusoperaatio ikuistettiin videoksi ja kuviksi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun alueelta on jouduttu pelastamaan samanlaiseen pulaan joutunut koira. SF Gate -sivuston mukaan alueella ei ole hihnapakkoa, mutta omistajia kehotetaan pitämään lemmikkieläimiään silmällä.

 

E18 E19 SR1 T18 T19 Cliff Rescue Fort Funston

A post shared by SFFD (@sffdpio) on

Dog rescue Fort Funston B9

A post shared by SFFD (@sffdpio) on