Autokaistan työntekijä pelasti poliisin – hyppäsi luukusta auttamaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

McDonald’s-ravintolan autokaistan työntekijä on noussut sankariksi Yhdysvaltojen Miamissa. Mies pelasti poliisin, joka oli tilaamassa lastensa kanssa ruokaa virka-ajan ulkopuolella.

Pedro Viloria oli palvelemassa katumaasturissa autokaistalle ilmestynyttä naista ja hänen kahta lastaan. Yhtäkkiä myyjä huomasi jonkin olevan pielessä. Nainen vaikutti saaneen sairaskohtauksen, ja auto liikkui itsekseen eteenpäin lasten huutaessa kauhusta.

– Ajattelin kuinka traagista olisi mikäli lapset menettäisivät tänään äitinsä, Viloria kertoi CBS Miami -uutissivuston mukaan.

Valvontakameran videolta nähdään, kuinka Viloria hyppäsi ravintolan luukusta ulos auttaakseen poliisia. Hän onnistui saamaan naisen ulos autosta, ja käski lapsia soittamaan hälytysnumeroon.

Pian naista auttamaan ilmestyivät myös ravintolassa asioinut palomies ja ensihoitaja. McDonald’s on sittemmin julkaissut tiedotteen, jossa kiitellään työntekijän toimia.

– Puhun koko McDonald’sin puolesta kun totean, kuinka ylpeä olen Pedrosta. Hän on loistava työntekijä. Ei tullut yllätyksenä, että hän ryhtyi heti toimiin ja hyppäsi ikkunasta pelastakseen tämän naisen, tiedotteessa todetaan.