Koira varoitti perhettä – takapihalle ilmestyi puuma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan vuoriston ja metsien lähellä sijaitsevien omakotitalojen pihoille tulee kutsumattomia vieraita kun esimerkiksi karhut haluavat tulla tutkimaan takapihojen riippumattoja tai uima-altaita. Tällä kerralla eräs perhe sai odottamattomia vieraita kissapedoista.

Perheen koira oli varoittanut perhettä haukkumalla määrätietoisesti ja katselemalla ulos takapihalle. Puussa oli istunut puuma, jonka nähtyään isä oli alkanut kuvaamaan tilannetta videolle. Puuma oli pudonnut puusta, minkä jälkeen se oli katsonut ylöspäin. Pian kävi ilmi, että puuma ei ollut yksin liikenteessä kun piha-aidan päältä takapihalle putosi toinenkin puuma.

Perhe yritti kolistella ja säikäyttää kissapetoja tiehensä, mutta yksi niistä ei meinannut lähteä. Videon kuvauksen mukaan pihalla oli lopulta ollut kolme puumaa, jotka olivat jonkin ajan kuluttua jatkaneet matkaansa. Ne olivat kuitenkin neljän tunnin päästä vielä palanneet tarkistamaan takapihan.