Victoria Beckham iloisena ostoksilla – hymyili kerrankin kuvaajille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään vaatesuunnittelijana ja muotiguruna toimiva Victoria Beckham lauloi aiemmin viisihenkisen Spice Girls -tyttöbändin riveissä. Victoria Beckham tunnetaan vakavasta perusilmeestään eikä bisnesnainen hymyilekään yleensä julkisesti kameroille.

Neljän lapsen äiti oli tekemässä ruokaostoksia kun hän oli joutunut paparazzien kuvaamaksi. Kuvaajat olivat onnistuneet ottamaan naisesta harvinaisen hyväntuulisen kuvan, jossa Beckham näytti nauravan sydämensä kyllyydestä.

42-vuotias Victoria Beckham ei halua koskaan antaa valokuvaajille itsestään hymyilevää otosta, mistä moni onkin vitsaillut. Muun muassa Katie Price on kommentoinut taannoin, että Beckham ei hymyile sen vuoksi, että hän häpeää hampaitaan. Tuoreesta kuvasta kuitenkin nähdään, että naisella ei ole mitään hävettävää.

Splash
Splash
Splash