Kiimaiselle chihuahualle annettiin Trump-nukke – antoi heti rajua rakkautta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen tuore presidentti Donald Trump on ollut koko lyhyen presidenttikautensa ajan päivittäin otsikoissa poikkeuksellisista syistä hänen rajujen lausuntojensa ja määräystensä merkeissä. Toiminta on aiheuttanut maailmalla myös valtavasti vastustusta, ja siksi hän onkin suosittu naurunaihe.

Nyt verkossa leviää video, jossa nähdään miten kävi, kun kiimaiselle chihuahua-koiralle annettiin pienikokoinen Donald Trumpia esittävä nukke. Koira nimittäin näki tilaisuutensa tulleen, sillä se ryhtyi jakamaan rakkauttaan nukelle poikkeuksellisella antaumuksella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat