Toimittaja valitsi huonon paikan raportoinnille – vettä niskaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotoimittajien kannattaa varautua arvaamattomiin tilanteisiin siinä vaiheessa, kun he poistuvat studion turvasta ulkomaailmaan. Facebookissa levinneellä videolla kostea sää yllättää Mustard TV -kanavan toimittajan pahimman kerran.

Lauren Hewitt oli tekemässä uutisraporttia Iso-Britannian Norwichissa sateisella säällä. Nainen sattui valitsemaan huonoimman mahdollisimman paikan juonnon tekemiseen. Ohi ajaneen auton ansiosta hän sai nimittäin päälleen runsaan määrän vettä niskaansa tien vieressä olleesta lätäköstä.

Hewitt yrittää siirtyä kauemmas tiestä, mutta tästäkään ei ole apua. Ohiajava keltainen auto heittää hänen päälleen vielä suuremman määrän kuravettä. Toimittajan pokka ei enää kestä, vaan hän päätyy nauramaan ja kiroilemaan kovaäänisesti kameran edelleen kuvatessa.

 

Had a miserable Monday? It could be worse. You weren't sent to a soggy Costessey and forced to stand next to an ominous puddle by your cameraman. Watch this and spare a thought for our reporter Lauren…

Publié par Mustard TV sur lundi 20 mars 2017