Ashley Graham yläosattomissa – esitteli vesirinkeleitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään muotilehtien palstoilla ja mainoksissa nähdään yhä enemmän pluskokoisia malleja. Yksi suosituimmista pluskokoisista malleista on kaunis Ashley Graham, joka on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta.

Nyt Glamour-lehden muotitoimittaja Jillian Davison on julkaissut Ashley Grahamista hyvin viettelevän videon hänen Instagram-kanavallaan. Videossa mallikaunotar seisoskelee keittiössä leivonnaisten edessä yläosattomissa. Nainen peittää rintansa vain kahdella bagelilla, joita hän pyörittelee antaessaan lentosuukon kameralle.

Ashley Graham teki juuri muotimaailman historiaa pääsemällä mukaan Michael Korsin muotinäytökseen, jossa ei ole ennen häntä nähty yhtäkään pluskokoista mallia. 28-vuotias malli on poseerannut taannoin myös rohkeissa Baywatch-henkisissä kuvauksissa punainen seksikäs uimapuku yllään.

?I LOVE BREAD!? xx

A post shared by jilliandavison (@jilliandavison) on