Nainen testasi: Näin kaupan shampoo vahingoittaa värjättyjä hiuksia!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaiseen kauneusalan kalliiseen hullutukseen ei tarvitse lähteä mukaan. Kauneudenhoitoon liittyen tuotteiden hinnat ja laatu vaihtelevat todella paljon eikä kallein tuote aina ole paras vaihtoehto. Nyt eräs nainen kuitenkin todisti tekemällään kokeilulla, että hiustenhoidon suhteen tuotteet kannattaa ostaa kampaajalta.

Osa käyttää supermarketeissa myytävää shampoota päivittäin eikä näe siinä mitään ongelmaa. Värjättyjen hiusten kanssa erot tuotteiden välillä tulevat kuitenkin selkeämmin esille, koska useimmat tavalliset shampoot eivät ole niin hellävaraisia kuin kampaamosta saatavat tuotteet.

Rachel Trach julkaisi Facebook-sivuillaan videon kokeilusta, jonka hän suoritti värjätyillä hiusklipseillä. Nainen puhdisti värjätyt hiusosiot kahdessa vesilasissa. Toisessa lasissa veden seassa oli kampaamotuotetta ja kaupan shampoota. Videolla nähdään, että toinen shampoo liuottaa hiuksesta paljon väriä, kun toinen puhdistaa hiuksen hellävaraisemmin.

Did my own little experiment????Professional Salon Product VS. Drug store product

Publié par Rachel Trach sur lundi 6 mars 2017