Tässä ensi kesän hiustrendit – luonnollisia raitoja ja ripaus pinkkiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime kesänä yksi vahvimmista hiustrendeistä oli kylmillä pastellin sävyillä värjätyt hiukset. Monien kutreilla nähtiin vaaleanpunaisen, violetin, sinisen ja vihreän sävyjä. Tänä kesänä trendi on kääntymässä luonnollisempaan suuntaan.

Cosmopolitan julkaisi tulevan kesän kuumimmat hiustrendit, joista useampikin tyyli on tällä kerralla kauniin luonnollinen ja lämpimissä sävyissä hehkuva. Kesällä hiuksia tullaan liukuvärjäämään tummemmasta tyvestä kohti vaaleampaa latvaa. Hyvin tummien hiusten latvat jätetään lämpimän karamellin sävyisiksi eikä niitä yritetäkään enää vaalentaa täysin blondeiksi.

Pastellisävyistä yksi tulee kuitenkin säilymään vielä vähintäänkin tulevaan kesään saakka. Kevätmallistojen vaatteissakin nähty persikan sävy, roosa ja haalea pinkki tulevat piristämään katukuvaa hiusväreissä luonnollisten sävyjen lisäksi.

Another look at this STUNNING #BLONDE #COLOURMELT by @hairbyamandaackerman ✨ #thefoxandthehair ✨

A post shared by The Fox & The Hair (@thefoxandthehair) on

RG: #muse @bellakoenig in The Hair Thickening Hair Cut ✌?hello #goodhairday ??

A post shared by HERSHESONS (@hershesons) on

candy flossin for @laurenconrad_com today ??

A post shared by KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) on

Princess Peach by @lorenmiles for @helenmagyar

A post shared by BLEACH (@bleachlondon) on

Woke up like.. @bleachlondon

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) on