Playmaten bileasu nosti rinnat kuin tarjottimelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden Playmate Amanda Cerny oli otsikoissa aktiivisesti vielä viisi vuotta sitten, mutta sitten hän vetäytyi julkisuudesta ja on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa. Nyt Amanda on kuitenkin ikuistettu pitkästä aikaa julkkisbileissä.

Amanda Cerny osallistui eilen Los Angelesissa julkkisten suosimassa Catch-ravintolassa järjestettyyn illallistilaisuuteen yhdessä ystäviensä kanssa. Playmate saapui paikalle niukassa harmaassa mekossa, jonka yläosa ei ainakaan liikoja peitellyt korostamiaan rintoja.

Amerikkalainen mallikaunotar Amanda Cerny tuli tunnetuksi poseerattuaan Playboy-lehdessä. Hän sai kunnian olla samaisen lehden Kuukauden Playmate lokakuussa 2010. Sittemmin hänet nähtiin paparazzikuvissa muun muassa ulkoiluttamassa koiraansa bikineissä.

Splash
Splash
Splash