Ivanka Trumpin naapurit näreissään – perhe pilasi naapuruston

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ivanka Trump ja hänen aviomiehensä Jared Kushner ovat muuttaneet heidän uuteen hulppeaan vuokrakotiinsa. Washington D.C.:n koti sijaitsee hienolla Kaloraman alueella, minkä vuoksi voisikin kuvitella, että perhe sopisi naapurustoon hyvin. Naapurit eivät kuitenkaan ole olleet innoissaan heidän muuttamisestaan alueelle.

Trumpin ja Kushnerin muuttamisen jälkeen naapurit ovat US Magazine -lehden mukaan valittaneet sitä, että kadulla ei ole enää yhtäkään parkkipaikkaa muille asukkaille vapaina.

Trumpin ja Kushnerin talon edessä on päivittäin noin kymmenkunta salaisen palvelun ja turvamiesten autoa, jotka vievät muutenkin vähäiset kadunvarsipaikat talojen asukkailta. Parkkipaikkojen viemisen lisäksi naapurit ovat turhautuneet siitä, että talon lähistöllä ja koko kadulla vallitsee aina melkoinen mediasirkus.

Perhe ei naapureiden mukaan noudata kadun jätejärjestelmää, jonka mukaan tietyt roskat kerätään tiettynä päivänä, jolloin roska-astiat tuodaan kadun varteen. Trumpin ja Kushnerin talo ei naapureiden mukaan noudata aikataulua vaan he tuovat kaikki roskansa kadulle koska tahansa, minkä vuoksi ne lojuvat päiväkausia pihalla ennen roska-auton käyntiä.