Mies haukkui naisen Tinderissä – ylläpito poisti miehen käyttäjätilin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinder on nykyään deittailukentän suosituin sovellus, jonka avulla sinkkumiehet ja -naiset tutustuvat toisiinsa. Eräs Connor-niminen nuori mies päätti kuitenkin tykätä sovelluksessa eräästä naisesta luodakseen keskusteluyhteyden hänen kanssaan vain siksi, että pääsisi haukkumaan tämän ulkonäköä.

Connor oli tykkäämisen jälkeen päässyt sovelluksessa juttelemaan naisen kanssa. Hän oli ensin kysynyt kuulumiset, minkä jälkeen kävi nopeasti selväksi, että mies halusi keskustella naiselle vain nimitelläkseen tätä lihavaksi ja haukkuakseen tämän ulkonäköä ja kokoa.

Nainen oli ottanut uskomattoman tylystä viestiketjusta ruutukaappauksen, jonka hän julkaisi. Nyt Tinderin ylläpito on poistanut Connorin sovelluksesta ja estänyt hänen käyttäjätilinsä Tinderistä. Tinderin puolesta on Elite Daily -sivuston mukaan tiedotettu, että he eivät salli sovellusta käytettävän kiusaamiseen ja huonon käytöksen toteuttamiseen.

Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter