Radio Suomipopin Aamulypsyyn uusi toimittaja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Antti Luusuaniemi liittyy vahvistamaan huippusuositun Aamulypsy-radio-ohjelman kevättä. Kansallisteatterin näyttelijä aloittaa Aamulypsyssä Jaajo Linnonmaan, Anni Hautalan ja Juha Perälän rinnalla huhtikuun alussa.

– Olen superinnoissani, että olen saanut ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kokeilemaan radion tekemistä, ja nimenomaan juuri Aamulypsyn jengin kanssa!”, Luusuaniemi iloitsee.

Aamulypsyn ja Luusuaniemen lämmin suhde alkoi jo viime talvena Syke-sarjan kuvauksissa, kun Jaajo ja Antti pääsivät tutustumaan kuvaustauoilla. Niinpä Jaajo päättikin kutsua Antin Aamulypsyyn muutamaksi aamuksi.

”Homma toimi niin hyvin, että yhteistyötä päätettiin syventää. Antti on ihan loistava tarinaniskijä!”, Radio Suomipopin ohjelmapäällikkö Paula Niska-Vuorinen sanoo.

Antti Luusuaniemi on yksi Suomen tämän hetken kysytyimpiä näyttelijöitä. Syke-sarjan lisäksi hänet on viime aikoina nähty Luottomies-sarjassa, Kuudes kerta -elokuvassa ja Kansallisteatterin Macbethissä. Lisäksi hän luotsaa Red Carpet -elokuvafestivaalia.

”Olen tosi iloinen, että saamme Antin mukaan Aamulypsyn vahvuuteen. Aamulypsy koostuu erilaisista persoonista, ja Antti tulee paikkamaan meidän porukassa pitkään ollutta kulttuurivajetta. Lisäksi hän tuo studioon kaivattua mieskomeutta”, Linnonmaa kommentoi.

Suomipopin Aamulypsy on kaupallisen radion suosituin aamuohjelma, jonka kivijalkoja ovat edelleen Jaajo Linnonmaa, Anni Hautala ja Juha Perälä. Hovimuusikko Ilkka jatkaa vierailevana tähtenä ja tarttuu kynään ja kitaraan aina kun tulee ajankohtaista raportoitavaa.

Antti Luusuaniemeä kuullaan Aamulypsyssä ensimmäistä kertaa maanantaina 3.4.