Jalkapalloilija mokasi haastattelussa – kiitti vaimoa JA tyttöystävää!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ghanalaisen jalkapalloilijan haastattelusta on tullut viraalihitti. Pelaaja Mohammed Anas teki perustavanlaatuisen virheen pelin jälkeen antamassaan haastattelussa. Hän kertoi haastattelussa toimittajalle haluavansa kiittää sekä vaimoaan että tyttöystäväänsä.

The Daily Show on julkaissut Facebookissa pienen leikkeen Anasin antamasta haastattelusta. Mies kertoo haastattelussa, että hän on hyvin kiitollinen faneistaan, vaimostaan ja tyttöystävästään. Mies korjasi nopeasti lauseensa, pyysi anteeksi ja alkoi vakuuttelemaan kameralle rakastavansa vaimoaan. Virhe kuitenkin ehti jo tapahtua.

Mohammed Anas on selittänyt tapausta Mirror-lehden mukaan sillä, että hän kutsuu hänen tytärtään aina omaksi tyttöystäväkseen eikä hänellä oikeasti ole tyttöystävää. Pelaajan mukaan hänen avioliittonsa on täysin kunnossa, mutta moni videota kommentoinut epäilee tätä kuitenkin vahvasti.

South African soccer players say the darndest things. Full video: http://on.cc.com/2nwUDvA

Publié par The Daily Show sur dimanche 26 mars 2017