Janni Hussi paljasti ilkeän nettikirjoittelun: ”Toihan on ihan lauta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitness-julkkis Janni Hussi julkaisee usein itsestään upeita kuvia sosiaalisessa mediassa. Taannoin eronnut kaunotar on nyt avautunut saamistaan ilkeistä kommenteista blogissaan.

– Esimerkiksi oman eroni jälkeen olen saanut kuulla kuinka olen eron johdosta lihonut, kuinka olen laihtunut, kuinka näytän kärsineeltä, sairaalta ja huonolta, milloin mitäkin. Ihan vaan villinä veikkauksena väitän että eron toinen osapuoli ei ole saanut samanlaista palautetta osakseen, Janni Hussi kirjoittaa blogissaan.

Janni ottaa ihan aiheellisesti kantaa siihen, että monet naiset jakavat nykyisin sumeilematta julkista kritiikkiä toisilleen sen sijaan että pitäisivät toistensa puolia. Samalla Hussi paljastaa millaista ilkeää palautetta hän on saanut.

– Joskus olen ollut liian lihava, seuraavassa hetkessä liian lihaksikas, sitten liian laiha ja taas olenkin liian lihava. “Eihän tossa oo mitään fitnesstä, näyttää ihan mieheltä, toihan on ihan lauta, onpa tolla paksut reidet, ai kauhee ku toi näyttää anorektiselta…” Lista on loputon, Janni kirjoittaa.