Miehet yrittivät selvitä korkokengissä baari-illan – näin tuskallista se oli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet ottavat toisinaan vastaan pieniä haasteita ja yrittävät kävellä naisten korkokengillä osan päivästä. Vuosi sitten sosiaalisessa mediassa levisi hauska video, jossa nähtiin miten miehet yrittivät pärjätä yhden työpäivän ajan korkokengissä. Nyt toinen miesporukka meni korkokengät jalassa juhlimaan.

YouTube-videolla nähdään miesten vastaanottama ultimaattinen korkokenkähaaste, jossa heidän täytyi selvitä kokonaisesta baari-illasta korkokengät jalassa. Baari-iltaan kuului luonnollisesti paljon kävelemistä, tanssimista ja seisoskelemista, minkä vuoksi miehet joutuviat olemaan ison osan illasta korkokenkien päällä.

Arvatenkin kokeilu oli melko vaiherikas ja kivulias. Miehet huomasivat, että korkokengät jalassa he saivat enemmän huomiota ja tunsivat itsensä yllättävän seksikkäiksi, mutta illan parasta antia oli kuitenkin se kun he saivat viimein riisua korot pois jaloistaan.