Seksiviestien kultaiset säännöt listattiin – älä sorru näihin virheisiin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Kaikki nettideittiprofiileja käyttäneet tietävät, että jossain vaiheessa viestittelyä siirrytään ronskimpiin sisältöihin. Seksiviestit on yleensä pikkutuhmaa sanailua tai vartalon eri osia esittäviä kuvia. Nyt on listattu seksitekstailun etiketti.

YourTango-sivusto listaa nyt seitsemän sääntöä seksiviestien lähettelyyn liittyen. Kenenkään ei tulisi koskaan viestitellä ventovieraiden kanssa alapään asioista. Seksiviestittely sopii parhaiten parisuhteeseen tai alkavaan sellaiseen. Pikkutuhmien viestien on tarkoitus olla kiusottelevia, joten niissä ei kannata vuodattaa kaikkia tuntemuksia novellien tavoin.

Paljastavissa kuvaviesteissä ei kannata paljastaa yksityiskohtia, joista lähettäjän voisi tunnistaa. Tällaisia ovat esimerkiksi tatuoinnit, luomet ja kasvonpiirteet. Sitä paitsi kannattaa ennemmin vilautella kuin näyttää kaikkea kerralla – se on kiihottavampaa.

Seksiviestittelyä on viisainta harrastaa selvinpäin. Mikäli viestien lähettäminen arveluttaa, kannattaa asiaa pohtia toisen kerran. Yleensä intuitioon on hyvä luottaa. Mikäli viestin kuitenkin lähettää, kannattaa todistusaineisto poistaa omalta puhelimelta kokonaan. Esimerkiksi puhelimen hävitessä ei tarvitse miettiä, kuinka moni tällä hetkellä katselee sinun paljastavia otoksia.