James Blunt You’re Beautiful -hitistään: ”Ei ole mikään v**un rakkauslaulu”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen James Bluntin kappale You’re Beautiful oli ilmestymisaikoinaan suuri hitti. Monet pitivät siirappiseksikin kuvailtua kappaletta puhtaana rakkauslauluna, minkä ansiosta se on kuultu esimerkiksi monien pariskuntien häissä.

Nyt James Blunt on kuitenkin avautunut kappaleen todellisesta merkityksestä. Miehen mukaan useimmat ovat tulkinneet You’re Beautiful -hitin väärin, eikä se hänen mukaansa sovellu missään nimessä esimerkiksi hääkappaleeksi.

– Kaikki sanoivat minun olevan romantikko ja kertoivat haluavansa You’re Beautifulin hääkappaleekseen. Nämä ihmiset ovat sekaisin, James Blunt avautuu Huffington Post -lehdelle.

– You’re Beautiful ei ole mikään v*tun pehmeä rakkauslaulu. Se kertoo miehestä, joka on huumeista sekaisin kuin saapas. Hän vainoa jonkun muun tyttöystävää miehen silmien edessä. Hän on pervo, joka pitäisi heittää vankilaan, tähti tilittää.

James Blunt on aikaisemminkin kritisoinut You’re Beautiful -hittiään. Miehen mukaan kappale soi aikoinaan niin runsain määrin radiossa, että se alkoi ärsyttämään jopa häntä itseään.