Mitä ihmettä? Sadat ihmiset pukeutuivat Albert Einsteiniksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Guinnessin ennätysten kirjan sivuilla voi päästä monilla eri tavoilla. Joidenkin ennätysten rikkominen vaatii tietenkin erityistaitoja, mutta toisiin tempauksiin voi osallistua lähes kuka tahansa.

Taannoin Kanadan Torontoon kokoontui 404 Albert Einsteiniksi pukeutunutta ihmistä. Väkijoukko ei suinkaan pukeutunut fyysikoki pelkästään huvin vuoksi. Heidän tarkoituksenaan oli rikkoa Einsteiniksi pukeutumisen ennätys.

Aikaisemmin saksalaisfyysikoksi on pukeutunut samassa tilas parhaimmillaan 99 henkeä, joten edellinen ennätys rikottiin moninkertaisesti. Tempauksen toteutti Next Einstein -järjestö. The Star -sivuston mukaan samalla alkunsa sai tämänvuotinen Next Einstein -kilpailu, jossa etsitään maailmasta paremman paikan tekevää uutta keksintöä tai ideaa.