Taekwondo-mestari halkaisi 111 betoniharkkoa PÄÄLLÄÄN

Ohhoh! Urheilu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos olet ajatellut, että punaviinistä tulee pää kipeäksi, niin kannattaa katsoa BBC Newsin julkaisema video bosnialaisesta taekwondon taitajasta. Kerim Ahmetspahic -niminen mies teki maailmanennätyksen tuhotessaan 111 betoniharkkoa päällään. Urakkaan kului 35 sekuntia.

Guinnessin ennätystenkirja on saanut sivuilleen uuden mestarin nimen. Kerim Ahmetspahic on näyttänyt mallia, kuinka korealaisen itsepuolustuslajin taitaja voi lyödä betoniharkkoja säpäleiksi pelkästään päätään apuna käyttäen. Miehen tyyli on puolivolteilla etenevää.

Taekwondo on yli 2000 vuotta vanha laji, joka yhdistelee korealaisia taisteluperinteitä. Suoraviivaisessa kamppailulajissa käytetään hieman enemmän potkuja muihin itämaisiin taistelulajeihin verrattuna. Harjoittelijoiden odotetaan olevan lannistumattomia, mikä näkyy myös Ahmetspahicin suorituksessa.

Bosnian man crushes concrete blocks with head

Taekwondo champion Kerim Ahmetspahic crushes 111 concrete blocks with his head – in 35 seconds – setting new world record. ???

Publié par BBC News sur lundi 27 mars 2017