Tinderiin tulossa uusi päätelaite – käyttö jatkossa helpompaa

Digi Lifestyle · Tim Isokivi

Treffisovellus Tinderiä on tähän asti voitu käyttää lähinnä älypuhelimilla ja tableteilla. Pian potentiaalisten kumppanien kuvia päästään kuitenkin pyyhkäisemään myös tietokoneilla.

Tinder on aloittanut Tinder Online -palvelun, jonka myötä sovellusta on mahdollista käyttää myös oman tietokoneen ruudulta käsin. Näytön pyyhkäisemisen sijaan ehdokkaiden kuvia vedetään hiirellä oikealle tai vasemmalle. Muuten sovellus toimii melkolailla samalla tavalla kuin älypuhelinversio.

Yhtiön mukaan Tinder Online on optimoitu erityisesti viestittelyä silmälläpitäen. Deittisovelluksen pöytäversiota kokeillaan parhaillaan muun muasa Ruotsissa, Italiassa, Argentinassa, Meksikossa ja Brasiliassa. Odotettavissa on, että sitä päästään lähikuukausina käyttämään myös muualle.