Aprillipäivä lauantaina – tässä vinkit jäynien tekemiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huhtikuu ensimmäinen päivä on omistettu hassuttelulle ja leikkimieliselle puijaamiselle. Suomessa aprillipäivänä perinteisesti huijataan ihmisiä, ja mikäli henkilö menee lankaan, kerrotaan hänelle aprilliloru.

Yhdysvalloissa aprillipäivä on omistettu pilojen tekemiselle. Imguriin on koostettu kuvakavalkadi, jossa esitellään helppoja ja kotona tehtäviä piloja aprillipäivän uhreille. Mukana on esimerkiksi vessapaperirullan naamioiminen, Mentos-jääpalojen tekeminen ja saippuan maalaaminen läpinäkyvällä kynsilakalla.

Yksi joukon parhaimmista piloista on työpaikan seinälle ripustettu diktaattorin kuva. Toisessa pilassa suihkun suuttimen sisään on pantu lihaliemikuutio. Myös paineilmatorvia on pililotettu toimistotuolien alle ja ovien taakse. Aprillipäivän perinteet ovat muodostuneet jo ennen keskiaikaa.

Last Minute April-Fools Prank Ideas