Pharrell Williams työstää elämäänsä perustuvaa musikaalielokuvaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikko Pharrell Williamsilla on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura pop- ja hiphop-musiikin parissa. Nyt niin räppärinä, laulajana, lauluntekijänä kuin tuottajanakin toiminut mies on työstämässä omaan elämäänsä pohjaavaa elokuvaa.

Pharrell Williams on Page Six -sivuston mukaan allekirjoittanut sopimuksen Fox-yhtiön kanssa tuottaakseen Atlantis-nimisen elokuvan. Kyseessä tulee olemaan musikaalielokuva, joka ammentaa sekä tähden omasta nuoruudesta Virginia Beachilla että Shakespearen Romeo ja Julia -näytelmästä.

Elokuvan ohjaa Broadway-musikaaleja aikaisemmin työstänyt Michael Mayer, ja käsikirjoittajana toimii parhaillaan Toy Story 4 -elokuvaa kirjoittava Martin Hynes. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Pharrell laajentaa repertuaariaan elokuvien pariin. Mies toimi myös Oscar-ehdokkaana olleen Hidden Figures – varjoon jääneet -elokuvan tuottajana.