Tyttö jäi kiinni maalileikeistä – syytti vauvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat tietävät, että talossa riittää aina naurua, itkua ja kolistelua. Hiljaisemmat hetket ovatkin juuri niitä hetkiä, jolloin vanhempien tulisi olla eniten huolissaan siitä millaisen leikin sisarukset ovat keskenään keksineet.

Nyt surkuhupaisalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa pikkutyttö on jäänyt äidilleen kiinni maalilla leikkimisestä. Kuten lapsilla yleensä, myös tytöllä oli sotkun syntymisen suhteen hyvä selitys. Tytön mukaan perheen pieni vauva oli saanut sotkun aikaiseksi eikä hän.

Tyttö selittää äidille vakavissaan, että vauva oli sotkenut valkoisella maalilla ensin maton ja sen jälkeen vielä tytön kädet ja suun. Äidin oli kuitenkin hyvin vaikeaa uskoa tytön tarinaa, koska se kuulosti monin paikoin melko epäloogiselta. Äiti kertoi olevansa tytölle vihainen, mutta tyttö ei uskonut sitä, koska äitihän rakastaa häntä.