Victoria Beckham paljasti syyn aina vakavaan ilmeeseensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään vaatesuunnittelijana ja muotiguruna toimiva Victoria Beckham lauloi aiemmin viisihenkisen Spice Girls -tyttöbändin riveissä. Victoria Beckham tunnetaan vakavasta perusilmeestään eikä bisnesnainen hymyilekään yleensä julkisesti kameroille.

Neljän lapsen äiti oli tekemässä ruokaostoksia kun valokuvaajat olivat onnistuneet ottamaan naisesta harvinaisen hyväntuulisen kuvan, jossa Beckham näytti nauravan sydämensä kyllyydestä. Sen jälkeen nainen on kuitenkin jatkanut samalla vakavalla linjallaan. Nyt nainen näpäytti mediaa pukeutumalla hauskaan paitaan, jossa kerrottiin selitys hänen vakavalle ilmeelleen.

42-vuotias Victoria Beckham pukeutui mustiin housuihin ja valkoiseen paitaan, jossa luki teksti: ”Muoti varasti hymyni”. Beckham osoitti paitavalinnalla omistavansa nokkelan huumorintajun ja terveen määrän itseironiaa. Paita on Daily Mail -lehden mukaan osa Beckhamin suunnittelemaa vaatemallistoa.

Splash
Splash