Taapero pääsi ensikertaa rannalle – reaktio sulattaa nyt sydämiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkulapsille monet aikuisille arkipäiväiset asiat ovat uusia ja jännittäviä. Nyt videolla nähdään todella hellyttävä hetki, joka on kuvattu lomamatkalla taaperon päästyä ensimmäistä kertaa vanhempiensa kanssa hiekkarannalle.

YouTube-videolla nähdään ihana tilanne, jossa taapero on päässyt ensimmäistä kertaa hiekkarannalle. Pikkuinen on silminnähden todella innoissaan jalkojen alla tuntuvasta lämpimästä hiekasta. Lapsi vain seisoo hiekalla ihmeissään ja kirkuu innostuneena katsellen vanhempiaan silmiin.

Vanhemmat naureskelevat taustalla ja ovat varmasti iloisia lapsen ihanasta reaktiosta. Lapsille uusien kokemusten antaminen voi olla välillä hyvin palkitsevaa, mikä käy myös tästä tilanteesta hyvin ilmi. Pikkuinen on ollut varmasti ihmeissään nähdessään ison loputtomalta näyttävän hiekkalaatikon ympärillään.