Uuden avaruusseikkailun traileri julki – mukana Cara Delevingne ja Rihanna!

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskalaisissa Valerian ja Laureline -sarjakuvissa on seurattu kahden avaruusagentin seikkailuja maailmankaikkeudenssa jo vuosikymmenten ajan. Nyt sarjakuva on kääntymässä myös elokuvaksi, jonka ohjaa Fifth Element – puuttuva tekijä -ohjaaja Luc Besson.

Valerian and the City of a Thousand Planets -elokuvassa Dane DeHaanin ja Cara Delevingnen esittämillä Valerianilla ja Laurelinella on 10 tuntia aikaa pelastaa maailmankaikkeus. Elokuvan tuoreen trailerin perusteella se tulee tarjoilemaan valkokankaan täydeltä näyttäviä erikoistehosteita, mielikuvituksellisia avaruusolentoja ja vauhdikasta toimintaa.

Elokuvassa ovat mukana myös Clive Owen, Ethan Hawke ja poptähti Rihanna, joka esittää muotoaan muuttavaa stripparia. Elokuva saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa 21. heinäkuuta.