Testiryhmä selvitti: Huomaavatko naiset kalliin ja halvan sormuksen eron

Glamour Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kosintaa suunnittelevat miehet voivat kokea jonkin verran paineita siitä, että osaavatko he valita rakkaalleen juuri oikeanlaisen sormuksen. Nyt neljä naista ja kaksi miestä laitettiin arvailemaan neljän sormuksen avulla mikä sormuksista on kaikista arvokkain.

Testissä haluttiin selvittää, että osaavatko ihmiset oikeasti edes tietää sormuksen pelkästä ulkonäöstä ilman koruliikkeen hintalappua, että sormus on laadukas, aito ja kallis. Testihenkilöt arvelivat, että tehtävä tulisi olemaan hyvin kinkkinen, sillä kaikissa neljässä sormuksessa oli timantteja ja säihkettä.

Naiset ja miehet arvasivat hyvin nopeasti, että suurin timantti oli oikeasti leikkisormus vaikka se olikin melko hyvin tehty. Eniten pohdintaa aiheutti kalleimman ja toiseksi kalleimman sormuksen arvojen päättäminen, mutta lopulta jokainen testiryhmä arvasi kaikkien sormusten arvon oikein. Timanttisormuksia ostaessa ihmisiä nähtävästi on hyvin vaikeaa huijata.