Mekko vaihtaa väriä kosketuksesta – lumoava näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa levisi taannoin kuva mekosta, joka onnistui jakamaan hyvin kärkkäästi ihmisten mielipiteet sen suhteen mitkä kaksi väriä mekossa oli. Nyt Instagramissa leviää lumoava video juhlamekosta, joka vaihtaa väriä kosketuksen avulla.

Miamissa asuva vaatesuunnittelija Adonis West on nyt tehnyt todella ainutlaatuisen iltapuvun, jonka yläosa vaihtaa väriä aina kun kankaan pintaa silittää eri suuntiin. Aluksi juhlapuvun yläosa näyttää naisen yllä valkoiselta. Kun nainen silittää kädellään kangasta yhteen suuntaan, sen väri alkaa muuttumaan.

Mekon värin vaihtuminen onnistuu sen vuoksi, että mekon kankaassa on sekä myötä että vastakarva. Toiseen suuntaan silittäessä mekko on valkoinen ja toiseen suuntaan sen alta paljastuu hopeisena kimalteleva paljettipuku.

SURE TO TURN HEADS . Custom Gown By Yours Truly … modeled by @_shirdkyiaaa

A post shared by A'Dore Couture Gowns inc. (@adonis_ofmiami) on

https://www.instagram.com/p/BSH5Fk6A_j5/?taken-by=adonis_ofmiami