Nainen jätti miehen ylipainon vuoksi – kosto oli todella suloinen!

Fitness Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miro Judt -niminen mies oli seurustellut kuusi vuotta tyttöystävänsä kanssa. Seurustelusuhteen aikana miehestä oli tullut ylipainoinen, mikä oli alkanut vaivamaan naista niin paljon, että nainen oli lopulta jättänyt miehen tämän koon vuoksi. Judt päätti erosta motivoituneena näyttää entiselle tyttöystävälleen, että hän pystyy muuttumaan.

Miro oli suhteen aikana sortunut liian usein pikaruokaan, minkä vuoksi hän oli lihonut. Eron jälkeen hän alkoi kuitenkin noudattamaan terveellisempää ruokavaliota, minkä lisäksi hän alkoi käymään kuntosalilla. Elämänmuutos alkoi nopeasti tuottamaan näkyviä muutoksia.

Reilun vuoden jälkeen mies oli laihduttanut yli 40 kiloa rasvaa kehostaan ja saanut hurjan määrän lihasta tilalle. Hän on tällä hetkellä elämänsä parhaassa kunnossa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Myös Miron rakkauselämä on saanut elämänmuutoksen jälkeen positiivisen käänteen, kun mies on löytänyt Daily Record -lehden mukaan vierelleen mallikaunottaren.