Opettajan hauska pila lapsille – oikeinkirjoitustesti painajaisista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aprillipäivä on aivan nurkan takana, mikä on saanutkin monet tekemään jo hauskoja piloja myös ennen virallista aprillipäivää. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa kekseliäs luokanopettaja on alkanut jekuttamaan oppilaitaan oikeinkirjoitustestissä.

Neljännen luokan yhdeksän- ja kymmenenvuotiaita lapsia Mischiganin alakoulussa opettava Joey Dombrowski keksi jekuttaa pieniä oppilaitaan oikeinkirjoitustestillä. Hän on kuvannut videolle tilanteen, jossa nähdään miten testin tarkastaminen onnistui.

Lapset ovat ihmeissään kuullessaan miehen sanomien sanojen tavutukset. Osa sanoista on täysin keksittyjä ja osa oikeita sanoja, jotka mies on kuitenkin itse kirjoittanut täysin väärin. Pienet oppilaat huokailevat taustalla ja ihmettelevät opettajan vastauksia ollessaan samalla varmsti hyvin harmissaan siitä, että he ovat suoriutuneet kokeesta niin huonosti.