Suuret rinnat varastivat huomion – naisen pianovideosta nettihitti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Seksi myy. On aivan sama kaupitellaanko ihmisille mielikuvia, musiikkia vai talomaaleja, sillä mikäli tuotteeseen on yhdistetty useampaa silmäparia miellyttävä näky eroottisessa mielessä, on tuotteen myynti todennäköisesti suurempaa.

Nyt netissä kiertää viraalina video, jolla nähdään tiukkaan trikoomekkoon pukeutunut kosketinsoittaja. Hän näppäilee sähköpianonsa koskettimia, mutta kukaan videon katsojista ei varmasti muista mitä hän soittaa. Syynä on naisen rintavarustus.

Järisyttävän suuret silikonirinnat pingottavat trikoomekkoa äärimmilleen. Jo pelkästään videon julkaissut käyttäjänimi Boobs Royale Studio kielii siitä, että taltioinnin ei ole tarkoitus jäädä mieleen niinkään musiikin takia. Kyllä ne rinnat ovat pääosassa.