Tällaista elämä kultaisennoutajan kanssa on

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TmarTn2-kanavalla nähdään yleensä YouTube-videoita, joissa mies arvostelee eri pelejä ja testailee niitä seuraajiensa iloksi. Välillä kanavalla nähdään kuitenkin myös videoita hänen arjestaan tyttöystävän ja heidän kahden koiransa kanssa. Nyt mies julkaisi hauskan videon, jossa hän halusi näyttää millaista elämä kultaisennoutajan kanssa on.

Kultainennoutaja on rotuna hyvin seurallinen ja perhettään rakastava koira, minkä vuoksi se osaakin hyvin osallistaa itsensä kaikkeen perheen puuhasteluun. Se seuraa mielellään ihmisiä huoneesta toiseen ja on aina paikalla siellä missä tapahtuu.

Nyt videolla nähdään hauskoja esimerkkejä siitä millaisia tietyt tilanteet ovat sekä ilman koiraa että kultaisennoutajan kanssa. Lopussa näytetään vielä hellyttävä making of -hetki, jossa pariskunta on hyvin pahoillaan siitä, että he juksasivat koiria lähtevänsä kodista. Kultainennoutaja katselee hyvin surullisen näköisenä lasioven takaa, mutta onneksi perhe tuli kuitenkin heti takaisin ja oli lähtevinään vain videon kuvaamisen vuoksi.