Jessica Alba paljasti – näin hiukset kasvavat nopeammin!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba on todella näyttävän näköinen nainen, joka tunnetaan hänen rennosta ja luonnonkauniista tyylistään. Nyt 35-vuotias Alba kertoi Byrdie-sivustolle hänen suosimiaan asioita kauneuden ja hyvinvoinnin suhteen.

Jessica Alba kertoi, että hän ei koskaan pysty heräämään heti herätyskellon soidessa vaan hänen paha tapansa on torkuttaa monta kertaa. Hän ottaa itselleen kuitenkin myöhäisestä heräämisestä huolimatta omaa aikaa pitkillä kylvyillä, joiden jälkeen hiusten kuivaamiseen ei ikinä jääkään aikaa. Alba antaa aina hiustensa kuivaa luonnollisesti ilman hiustenkuivaimia.

Monet hiusasiantuntijat neuvovat naisia olemaan pesemättä hiuksiaan joka päivä sen vuoksi, että päänahka ei rasvoittuisi niin nopeasti. Jessica Alba kertoo kuitenkin pesevänsä hiuksensa päivittäin, koska hän ei kestä toisen päivän tunnetta hiuksissa. Alban mukaan jokapäiväinen hiusten peseminen tuntuu myös nopeuttavan hiusten kasvamista, minkä vuoksi hän on pitänyt rutiinistaan kiinni.